Om StandardSystemer

StandardSystemer

StandardSystemer AS er norsk eksklusiv distributør av det danske varemerket med samme navn.  Selskapet er lokalisert på Slynga i Rælingen, og vi er en av markedslederne innen medisinvogner, behandlingsvogner og undersøkelses– og behandlingsbenker. Vi leverer også trykksaker til journalsystemer.

Vi gir profesjonell rådgiving innenfor disse produktgruppene og sørger for at alle kunder får optimale løsninger.  Alle produkter er individuelt tilpasset og gir således alle kunder en unik brukeropplevelse. Selve produksjonen foregår i København, og produktene gjennomgår en omfattende kvalitetstest før de distribueres. Standard Systemer har tenkt på alt fra hygieniske overflater, uten utvendige skruer, til ergonomi og arbeidsstilling for behandleren. Vi henvender oss mot legesentre, sykehjem, sykehus og andre helseinstitusjoner i hele Norge.

Om du ønsker rådgivning eller vil høre mer om våre produkter, ta kontakt på telefon 22 90 33 00 (tastevalg 4), eller send en mail til post@standard-systemer.no.