Om StandardSystemer

StandardSystemer

StandardSystemer AS er norsk eksklusiv distributør av det danske varemerket med samme navn.  Selskapet er lokalisert på Slynga i Rælingen, og vi er en av markedslederne innen medisinvogner, behandlingsvogner og undersøkelses– og behandlingsbenker. Vi leverer også trykksaker til journalsystemer.

Vi gir profesjonell rådgiving innenfor disse produktgruppene og sørger for at alle kunder får optimale løsninger.  Alle produkter er individuelt tilpasset og gir således alle kunder en unik brukeropplevelse. Selve produksjonen foregår i København, og produktene gjennomgår en omfattende kvalitetstest før de distribueres. Standard Systemer har tenkt på alt fra hygieniske overflater, uten utvendige skruer, til ergonomi og arbeidsstilling for behandleren. Vi henvender oss mot legesentre, sykehjem, sykehus og andre helseinstitusjoner i hele Norge.

Om du ønsker rådgivning eller vil høre mer om våre produkter, ta kontakt på telefon 911 93 627, eller send en mail til post@standard-systemer.no.

Jeg, Kristin Hornbæk-Simonsen, er salgssjef for Standard Systemer i Norge. Før jeg startet med salg av vogner og benker jobbet jeg som sykepleier på Radiumhospitalet, Ullevål sykehus og Ahus. Jeg har også jobbet 5 år som helsesykepleier i Lørenskog kommune. Nå har jeg viet mitt liv til benker og vogner, og for å gi deg den optimale service og kundeopplevelse. Jeg er opptatt av at du skal få produkter du er fornøyd med og som gjør hverdagen din mer effektiv. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om benker eller vogner til din avdeling/klinikk.